Werken bij Sagènn

Sagènn onderscheidt zich van andere aanbieders door onze persoonlijke insteek, ons geloof in de kracht en talenten van mensen en onze resultaatgerichte programma’s.

We beschikken over meer dan 20 jaar kennis en ervaring. In deze periode hebben we meer dan 60.000 mensen succesvol begeleid naar (nieuw) werk of een opleiding met een succespercentage van ruim 65%. En sinds 2007 hebben wij met ons team van meer dan 150 NT-2 taaltrainers meer dan 12.000 cursisten succesvol begeleid bij alfabetisering, inburgering, Staatsexamen en andere vormen van Nederlands leren in combinatie met werk en participatie in de Nederlandse samenleving.

De basis voor ons succes zijn onze mensen die elke dag met passie, gedrevenheid en daadkracht werken aan de positieverbetering van onze deelnemers. Onze professionals zijn deskundig en beschikken over jarenlange ervaring in het trainen, coaching en bemiddeling van mensen in relatie tot de arbeidsmarkt. Klanttevredenheid scoort bij Sagènn een 8,1 en daar zijn we trots op!

Ons motto:
“Om succesvol bij te dragen aan de groei van mensen is het noodzakelijk dat ons bedrijf en onze mensen zichzelf constant ontwikkelen en verbeteren. De mate waarin wij daar als bedrijf in slagen bepaalt ons succes voor de toekomst. Stilstand leidt uiteindelijk tot achteruitgang. Proactief HRM beleid vormt de basis voor het borgen van onze ontwikkelcapaciteit”.

Onze uitdaging:
“Wij willen jou binden en boeien door je de ruimte, het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de uitdaging te geven zodat jij het maximale uit jezelf en onze organisatie haalt”.

Onze kernwaarden:
Onze mensen maken het verschil doordat zij staan en gaan voor hun vak en de organisatie. Hierbij horen de volgende kernwaarden:

  • Authentiek
  • Optimistisch
  • Energiek
  • Daadkrachtig

Onderschrijf je onze visie en kernwaarden en wil je een bijdrage leveren aan ons succes? Stuur dan een (open) sollicitatie naar:

Sagènn
t.a.v. de afdeling HRM
Postbus 24141
3007 DC Rotterdam
[email protected]