Welkom bij Sagènn

Wil jij werk maken van jouw toekomst door aan het werk te gaan, een andere baan te vinden, een diploma behalen of je loopbaan op een andere manier te versterken of te veranderen? Dan ben je bij Sagènn aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk in training, coaching en arbeidsbemiddeling, zodat we samen het maximale halen uit jouw toekomst!

  • We hebben een succespercentage van ruim 65%.
  • Klanttevredenheid scoort bij Sagènn een 8,6 en daar zijn we trots op.
  • We begeleiden jou vanuit onze Kom In Je Kracht (K.I.J.K.) aanpak. Je ontwikkelt persoonlijke vaardigheden, leefvaardigheden en loopbaanvaardigheden, leert meer over jezelf en over de arbeidsmarkt. Je volgt groepstraining, krijgt individuele coaching en gaat zelfstandig aan de slag in onze digitale leeromgeving.
  • We werken met een team van gedreven coaches dat jouw kansen en talenten centraal stelt en met passie en betrokkenheid gaat voor jouw resultaat.
  • Onze locaties hebben een open en gemoedelijke sfeer, centrale ligging en goede bereikbaarheid. Onze locaties zijn voorzien van alle moderne voorzieningen als smartboards en goed werkende computers, waardoor het prettig leren is.
  • Sagènn heeft ruim 25 jaar ervaring waarin we meer dan 60.000 mensen succesvol hebben begeleid.

Bij Sagènn geloven wij dat iedereen dromen heeft en iedereen over talenten, kansen en mogelijkheden beschikt ongeacht jouw achtergrond. Samen kijken we welk programma het beste bij je past.

Meer weten? Wij maken graag kennis met jou!