Welkom bij Sagènn

Sagènn is er voor iedereen die zijn of haar huidige en toekomstige positie (op de arbeidsmarkt) wil versterken of verbeteren. Als specialist in training, coaching en arbeidsbemiddeling ondersteunen wij jou bij het formuleren van de doelen die je wilt bereiken en bij het ontwikkelen van de kracht, talenten en vaardigheden die nodig zijn om hier succesvol in te zijn. We bieden actieve ondersteuning bij de bemiddeling naar (nieuw) werk en/of een opleiding.

Kiezen voor Sagènn is kiezen voor:
  • Ruim 20 jaar kennis en ervaring waarin wij meer dan 60.000 mensen succesvol hebben begeleid naar (nieuw) werk of een opleiding met een succespercentage van ruim 65%.
  • Onze unieke Kom In Je Kracht aanpak (K.I.J.K), gebaseerd op ons geloof in de kracht van mensen, talentontwikkeling, gedeeld eigenaarschap en zelfsturing.
  • Gebruik van de beste, praktische en direct toepasbare methodes voor de ontwikkeling van jouw levens-, sociale-, sollicitatie-, studie- ,beroeps-, functie- en werknemersvaardigheden. Met de inzet van e-learning kun je bij ons ook altijd thuis, in je eigen tijd en op je eigen tempo werken.
  • Een team van gedreven professionals dat jouw kansen en talenten centraal stelt en met passie en betrokkenheid gaat voor jouw maximale resultaat.
  • Laagdrempelige locaties met een open en gemoedelijke sfeer, centrale ligging en goede bereikbaarheid. Onze locaties zijn voorzien van alle moderne voorzieningen als smartboards en goed werkende computers, waardoor het prettig leren is.
  • Een klanttevredenheidsscore van 7.6 bij het keurmerk Blik op werk. Daar zijn wij trots op!

Sagènn staat voor innovatie, maatwerk, kwaliteit, goede resultaten en een hoge klanttevredenheid! Tevredenheidonderzoek toont aan dat 90% van onze opdrachtgevers ons wil aanbevelen bij anderen. Wij zien dit als een teken van vertrouwen in onze dienstverlening en stimulans om onszelf dagelijks te blijven verbeteren.