Werken bij Sagènn

Sagènn onderscheidt zich van andere taalaanbieders door onze persoonlijke insteek, programma’s op maat, 100% gegarandeerde verbetering van je taalniveau en een slagingspercentage van meer dan 90%.

De basis voor ons succes zijn onze mensen die elke dag met passie, gedrevenheid en daadkracht werken aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Onze professionals zijn gecertificeerd, beschikken over jarenlange ervaring in het taalonderwijs en zijn gewend om ook vanuit een brede perspectief en doelen taalles te verzorgen. Klanttevredenheid scoort bij Sagènn een 8,9 en daar zijn we trots op!

Ons motto:
“Om succesvol bij te dragen aan de groei van mensen is het noodzakelijk dat ons bedrijf en onze mensen zichzelf constant ontwikkelen en verbeteren. De mate waarin wij daar als bedrijf in slagen bepaalt ons succes voor de toekomst. Stilstand leidt uiteindelijk tot achteruitgang. Pro-actief HRM beleid vormt de basis voor het borgen van onze ontwikkelcapaciteit”.

Onze uitdaging:
“Wij willen jou binden en boeien door je de ruimte, het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de uitdaging te geven zodat jij het maximale uit jezelf en onze organisatie haalt”.

Onze kernwaarden:
Onze mensen maken het verschil doordat zij staan en gaan voor hun vak en de organisatie. Hierbij horen de volgende kernwaarden:

  • Authentiek
  • Optimistisch
  • Energiek
  • Daadkrachtig

Onderschrijf je onze visie en kernwaarden en wil je een bijdrage leveren aan ons succes? Stuur dan een (open) sollicitatie naar:

Sagènn Educatie B.V.
t.a.v. de afdeling HRM
Postbus 24141
3007 DC Rotterdam
[email protected]