Nederlands leren A0>A1

Leer de basiskennis van de Nederlandse taal!
Wil jij Nederlands leren? Bijvoorbeeld omdat je uit het buitenland komt en hier wilt komen wonen, werken of leren. Dan is deze cursus echt iets voor jou. Wij leren jou de Nederlandse taal op een leuke en praktische manier voor een nieuwe toekomst in Nederland.

Programma:
Onze cursus is gericht op het verbeteren van de Nederlandse taal op A1-niveau. Je leert Nederlands spreken, schrijven, lezen en verstaan. Dit doen we altijd op de manier waar jij de taal voor wilt gebruiken. In de lessen gaan we in op thema’s als wonen, school, gezondheid, sociaal netwerk, gezondheid, werken, participeren en cultuur. Je leert niet alleen Nederlands, maar komt ook meer te weten over Nederland. Aan het einde van de cursus toetsen we jouw taalniveau.

Resultaat:
Met taalniveau A1, kun je de dagelijkse basistaal begrijpen. Je kunt jezelf voorstellen aan anderen en kan vragen stellen en beantwoorden over persoonlijke gegevens. Daarnaast kun je jezelf verstaanbaar maken als de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is om je te ondersteunen. Je ontvangt een certificaat voor deelname.

Lesmethode
Wij werken met de erkende lesmethode van KleurRijker met e-learning. Dit betekent dat alle lessen worden ondersteund door de computer, zodat je thuis verder kunt met de lesstof. Onze lesmethode is opgebouwd uit verschillende thema’s met praktische oefeningen en is gericht op alledaagse situaties, zodat je er direct je voordeel mee doet. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Werkwijze:
Na inschrijving nodigen we je uit voor een kennismaking. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat wij je een cursus willen aanbieden die aansluit bij jouw wensen. Je krijgt een taaltoets die je taalniveau laat zien en het aantal lessen dat je moet volgen om jouw gewenste taalniveau te bereiken op de onderdelen spreken, schrijven, lezen en / of luisteren. Samen kijken we welk programma het beste bij je past om Nederlands te leren.

Instapadvies:
Om deel te kunnen nemen aan de cursus adviseren we dat je minimaal gealfabetiseerd bent.

Prijs

Cursus Prijs
3 maanden
6 maanden
9 maanden
12 maanden
18 maanden
2 lessen per week €399,- per maand

3 lessen per week €499,- per maand

4 lessen per week €599,- per maand

De exacte kosten en duur van de cursus hangt samen met jouw startniveau en leerbaarheid. Onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal.

Direct inschrijven:
Wil jij je inschrijven voor de cursus of wil je meer informatie? Klik hier!