Nederlands leren A1>A2

Leer Nederlands op de leukste en meest effectieve manier!
Wil jij Nederlands leren of je Nederlandse taal weer opfrissen? Bijvoorbeeld omdat je uit het buitenland komt en hier wilt komen wonen, werken of leren. Dan is deze cursus echt iets voor jou. Wij leren jou de Nederlandse taal op een leuke en praktische manier voor een nieuwe toekomst in Nederland.

Programma:
Onze cursus is gericht op het verbeteren van de Nederlandse taal op A2-niveau. Je leert Nederlands spreken, schrijven, lezen en verstaan. Dit doen we altijd op de manier waar jij de taal voor wilt gebruiken. In de lessen gaan we in op thema’s als wonen, school, gezondheid, sociaal, gezondheid, werken, participeren en cultuur. Je leert niet alleen Nederlands, maar komt ook meer te weten over Nederland. Aan het einde van het programma toetsen we jouw taalniveau. Wil je een officieel examen doen? Dat kan!

Resultaat:
Met taalniveau A2 voldoe je aan het vereiste taalniveau voor de Inburgeringsplicht. Daarnaast kun je met dit taalniveau zinnen en regelmatig voorkomende uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met dingen die direct van belang zijn. Voorbeelden hiervan zijn: persoonsgegevens, familie, winkelen, werk, omgeving en route. Je kunt communiceren over simpele en alledaagse taken die in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond, eigen omgeving en behoeften.
Je ontvangt een certificaat voor deelname.

Lesmethode:
Wij werken met de erkende lesmethode van KleurRijker met e-learning. Dit betekent dat alle lessen worden ondersteund door de computer, zodat je thuis verder kunt met de lesstof. Onze lesmethode is opgebouwd uit verschillende thema’s met praktische oefeningen en is gericht op alledaagse situaties, zodat je er direct je voordeel mee doet. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Werkwijze:
Na inschrijving nodigen we je uit voor een kennismaking. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat wij je een cursus willen aanbieden die aansluit bij jouw wensen. Je krijgt een taaltoets die je taalniveau laat zien en het aantal lessen dat je moet volgen om jouw gewenste taalniveau te bereiken op de onderdelen spreken, schrijven, lezen en / of luisteren. Samen kijken we welk programma het beste bij je past om Nederlands te leren.

Instapadvies:
Om deel te kunnen nemen aan de cursus adviseren we dat je minimaal beschikt over taalniveau A1.

Prijs:

Cursus Prijs
3 maanden
6 maanden
9 maanden
12 maanden
18 maanden
2 lessen per week €399,- per maand

3 lessen per week €499,- per maand

4 lessen per week €599,- per maand

De exacte kosten en duur van de cursus hangt samen met jouw startniveau en leerbaarheid. Onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal.

Direct inschrijven:
Wil jij je inschrijven voor de cursus of wil je meer informatie? Klik hier!