Nederlands leren A2>B1

Leer nog beter Nederlands om jouw persoonlijke doel te bereiken!
Heb jij de basisbeginselen van de Nederlandse taal al onder de knie? En wil jij je Nederlandse taal aanscherpen en verbeteren? Bijvoorbeeld om je beter te kunnen redden op de werkvloer, door te groeien naar een hogere functie of deel te kunnen nemen aan een MBO-opleiding. Dan is deze cursus echt iets voor jou. Het niveau B1 is eenvoudige taal en wordt door de meeste mensen begrepen. Wij helpen jou om jouw doel te bereiken! 

Programma:
Onze cursus is gericht op het verbeteren van de Nederlandse taal. Je leert Nederlands spreken, schrijven, lezen en verstaan op B1-niveau. Dit doen we altijd op de manier waar jij de taal voor wilt gebruiken. In de lessen behandelen we thema’s als wonen, werken, opleiding en ondernemen. We besteden extra aandacht aan grammatica, spelling en uitspraak. Aan het einde van de cursus toetsen we jouw taalniveau. Wil je een officieel examen doen? Dat kan!

Resultaat:
Met taalniveau B1 kun je deelnemen aan een MBO-opleiding in Nederland. Je kunt de belangrijkste punten uit duidelijke teksten over vertrouwde zaken begrijpen die regelmatig voorkomen op het werk, op school of in je vrije tijd. Je kunt je redden in de meeste situaties die kunnen optreden in het dagelijkse leven. Je kunt eenvoudige teksten maken over onderwerpen die vertrouwd zijn of van persoonlijk belang zijn. Ook kun je een beschrijving geven van ervaringen en gebeurtenissen, dromen, verwachtingen en ambities en kort redenen en verklaringen geven voor meningen en plannen.
Je ontvangt een certificaat voor deelname.

Lesmethode:
Wij werken met de erkende lesmethode van KleurRijker met e-learning. Dit betekent dat alle lessen worden ondersteund door de computer, zodat je thuis verder kunt met de lesstof. Onze lesmethode is opgebouwd uit verschillende thema’s met praktische oefeningen en is gericht op alledaagse situaties, zodat je er direct je voordeel mee doet. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Werkwijze:
Na inschrijving nodigen we je uit voor een kennismaking. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat wij je een cursus willen aanbieden die aansluit bij jouw wensen. Je krijgt een taaltoets die je taalniveau laat zien en het aantal lessen dat je moet volgen om jouw gewenste taalniveau te bereiken op de onderdelen spreken, schrijven, lezen en / of luisteren. Samen kijken we welk programma het beste bij je past om nog beter Nederlands te leren.

Instapadvies:
Om deel te kunnen nemen aan de cursus adviseren we je minimaal te beschikken over taalniveau A2.

Prijs:

Cursus Prijs
3 maanden
6 maanden
9 maanden
12 maanden
18 maanden
2 lessen per week €399,- per maand

3 lessen per week €499,- per maand

4 lessen per week €599,- per maand

De exacte kosten en duur van de cursus hangt samen met jouw startniveau en leerbaarheid. Onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal.

Direct inschrijven:
Wil jij je inschrijven voor de cursus of wil je meer informatie? Klik hier!