Onze projecten

Sagènn voert voor verschillende gemeenten in Nederland projecten uit. U leest hier meer over de projecten die wij op dit moment uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Gemeente Project Korte toelichting
Amsterdam Volwasseneneducatie:
Taal om te leren


Taal en Ouder-
betrokkenheid


Netwerkvaardigheden
Verbetering van alle taalvaardigheden in relatie tot werk of participatie, Amsterdams Burgerschap en deelname aan een duale activiteit. 

Ouders verbeteren alle taalvaardigheden en werken aan het vergroten van hun ouderbetrokkenheid. 

Statushouders verbeteren in een kort intensief traject de mondelinge vaardigheden en netwerkvaardigheden.
Den Haag Intensieve Taaltraining

Flankerende Taaltraining
Taaltrainingen om de arbeidsmarktpositie van werkzoekenden te verbeteren. De kandidaten gaan vanuit verschillende loopbaanthema's aan de slag met het verbeteren van de taalvaardigheden op het vlak van luisteren, begrijpen, spreken, verstaanbaar maken, lezen en schrijven. 
Drechtsteden Volwasseneneducatie: Taal Werkt! Volwasseneneducatie voor NT1- en NT2-ers uit de verschillende gemeenten in de arbeidsmarktregio Drechtsteden. We geven taalcursussen en versterken de taal-, reken- en digitale vaardigheden voor werk, opleiding of participatie. 
Alphen a/d Rijn Volwasseneneducatie Volwasseneneducatie voor NT1- en NT2-ers uit de verschillende gemeenten in de arbeidsmarktregio Holland Rijnland. We geven taalcursussen en versterken de basisvaardigheden voor werk, opleiding of participatie. 
Rotterdam Taal & Integratie Opleidingen voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren in combinatie met het verhogen van de zelfredzaamheid op één of meerdere leefgebieden. 
Utrecht Taal en Ondersteuning Statushouders en werkzoekenden verbeteren de mondelinge vaardigheden, worden wegwijs op de arbeidsmarkt en krijgen individuele ondersteuning. 
Landelijk  Zelfmelders Op eigen kosten Nederlands leren en inburgeren. 

Wilt u meer weten over de projecten die wij uitvoeren, neem dan contact met ons op.