Werkwijze

Het is belangrijk om voor jezelf vast te stellen waarom je Nederlands wilt leren. Is dit om Nederlands te leren, te slagen voor het inburgeringsexamen of om je kansen op werk te vergroten? Samen kijken we welk programma het beste bij je past.

Stap 1 Gratis intake
We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op onze locatie. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Voor het leren van de Nederlandse taal is het belangrijk om te bepalen welk beginniveau je hebt en welk eindniveau je wilt behalen. Kom langs op één van onze locaties bij jou in de buurt voor een gratis intake.

Stap 2 Schrijf je in voor de cursus
Bij Sagènn kun je deelnemen aan verschillende cursussen. Klik hier voor de cursussen. Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier of langskomen bij ons op locatie.

Stap 3 Cursuscontract
We bespreken met jou welke cursus het beste aansluit en maken een inschatting van het aantal lessen dat je moet volgen om jouw doel te bereiken. We helpen je met het aanvragen van een lening bij DUO als dit aan de orde is.

Stap 4 Start cursus
We starten de cursus bij minimaal 12 deelnemers. We houden bij het inroosteren altijd zoveel als mogelijk rekening met jouw persoonlijke situatie.

Heb jij een specifieke leerwens? Heb je vragen of wil je meer informatie over onze cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en schrijven je, als je dat wilt, meteen in!