Inburgering bij Sagènn is leuk!

Ben je in het buitenland geboren? En wil je in Nederland wonen, werken of leren? Dan is het nodig om de Nederlandse taal te spreken en te begrijpen. Dit kun je doen door een inburgeringscursus te volgen en een diploma te behalen. Met een inburgeringsdiploma heb je een betere positie in de maatschappij en kun je gemakkelijker werken of deelnemen aan een (beroeps)opleiding. Daarnaast voldoe jij met een inburgeringsdiploma direct aan de inburgeringsplicht. Wij verwelkomen je graag voor een nieuwe toekomst in Nederland!

Programma:
Binnen onze inburgeringscursus leer je de Nederlandse taal begrijpen, spreken, schrijven en lezen op B1-niveau én leer je hoe we in Nederland wonen en werken. Waar je naartoe moet als je ziek bent bijvoorbeeld. Hoe je een baan kunt vinden. Wat de tradities zijn. En hoe we met elkaar omgaan in Nederland. We leren je op een praktische manier de Nederlandse taal.

Als je klaar bent voor het inburgeringsexamen, neem je deel aan onze speciale examentrainingen. Je leert wat je nodig hebt om te kunnen slagen. Als je huiswerk en opdrachten maakt, aanwezig bent op afspraken en gemotiveerd bent, dan slaag je altijd voor het examen. Wij schrijven je in voor het inburgeringsexamen en bereiden je optimaal voor. De rest is aan jou!

Resultaat:
Het inburgeringsexamen bestaat uit verschillende examens, die de kennis van de Nederlandse taal en kennis van de Nederlandse samenleving beoordelen. Als je voor alle examens bent geslaagd krijg je een inburgeringsdiploma en ben je ingeburgerd.

Lesmethode:
Wij werken met de erkende lesmethoden van Uitgeverij Boom NT2 met e-learning. Dit betekent dat alle lessen worden ondersteund door de computer, zodat je thuis verder kunt met de lesstof. Onze lesmethode is opgebouwd uit verschillende thema’s met praktische oefeningen en is gericht op alledaagse situaties, zodat je er direct je voordeel mee doet. We besteden aandacht aan juist die onderdelen die je nodig hebt om te slagen voor het inburgeringsexamen. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Werkwijze:
Na inschrijving nodigen we je uit voor een kennismaking. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat wij je een cursus willen aanbieden die aansluit bij jouw wensen. Je krijgt een taaltoets die je taalniveau laat zien en het aantal lessen dat je moet volgen om te slagen voor het inburgeringsexamen. Samen kijken we welk programma het beste bij je past!

Instapadvies:
Om deel te kunnen nemen aan de cursus adviseren we dat je minimaal gealfabetiseerd bent.

Prijs:

Cursus Prijs
3 maanden
6 maanden
9 maanden
12 maanden
18 maanden
2 lessen per week € 415,- per maand

3 lessen per week € 515,- per maand

4 lessen per week € 615,- per maand

De exacte kosten en duur van de cursus hangt samen met jouw startniveau en leerbaarheid. Onze cursussen zijn inclusief lesmateriaal.

Direct inschrijven:
Wil jij je inschrijven voor de cursus of wil je meer informatie? Klik hier!