Examentraining

Om te slagen voor jouw examen(s)
Heb jij het Inburgerings- of Staatsexamen gedaan? Maar heb jij het examen niet behaald? Dan kun je er voor kiezen om deel te nemen aan onze examentrainingen, zodat je meer kans maakt om te slagen voor jouw examen.

Programma:
Onze cursus is gericht op examentraining. Je leert wat je nodig hebt om te kunnen slagen voor jouw examen! Soms is het één examen, in andere gevallen kunnen dit er meerdere zijn. Wij bereiden jou maximaal voor op jouw examen(s).

Resultaat:
Slagen voor het deelexamen of een volledig Inburgerings- of Staatsexamen.

Lesmethode:
Wij werken met de erkende lesmethode van KleurRijker met e-learning Dit betekent dat alle lessen worden ondersteund door de computer, zodat je thuis verder kunt met de lesstof. Onze lesmethode is opgebouwd uit verschillende thema’s met praktische oefeningen en is gericht op alledaagse situaties, zodat je er direct je voordeel mee doet. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Werkwijze:
Na inschrijving nodigen we je uit voor een kennismaking. Jij kunt aangeven wat je van ons verwacht en wij geven aan wat we van jou verwachten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, omdat wij je een cursus willen aanbieden die aansluit bij jouw wensen. We stellen samen met jou de examentrainingen vast die jij moet volgen om te slagen voor het examen(s).

Prijs:
Examentraining is onderdeel van onze cursussen met examen.

Direct inschrijven:
Wil jij je inschrijven voor de cursus of wil je meer informatie? Klik hier!