Onze projecten2018-10-23T18:57:33+00:00

Onze projecten

Sagènn voert voor verschillende gemeenten in Nederland projecten uit. U leest hier meer over de projecten die wij op dit moment uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

GemeenteProjectKorte toelichting
AmsterdamVolwasseneneducatie: Taal om te lerenVerbetering van alle taalvaardigheden in relatie tot werk of participatie, Amsterdams Burgerschap en deelname aan een duale activiteit.
Den BoschVolwasseneneducatieVolwasseneducatie voor NT1 en NT2-ers uit de verschillende gemeenten in arbeidsmarktregio Noord Brabant-Oost. We geven taalcursussen en versterken de basisvaardigheden voor werk, opleiding of participatie.
Den HaagTaalsterk aan het werk


Intensieve taaltraining


ONA-plus
Verbetering van alle taalvaardigheden in relatie tot werk speciaal voor Statushouders.


Intensieve taaltraining voor Statushouders om beter te leren spreken, lezen en luisteren in de context van de arbeidssituatie.


Praktijkgerichte oriëntatie op de arbeidsmarkt voor Statushouders.
Drechtsteden
Volwasseneneducatie: Taal Werkt!Volwasseneducatie voor NT1 en NT2-ers uit de verschillende gemeenten in arbeidsmarktregio Drechtsteden. We geven taalcursussen en versterken de taal-, reken- en digitale vaardigheden voor werk, opleiding of participatie.
Alphen a/d RijnVolwasseneneducatieVolwasseneducatie voor NT1 en NT2-ers uit de verschillende gemeenten in arbeidsmarktregio Holland Rijnland. We geven taalcursussen en versterken de basisvaardigheden voor werk, opleiding of participatie.
Rotterdam
TaalfitTaal- en Financieelwijzer
Ontwikkeling op het gebied van de kennis en vaardigheden op het vlak van taal en gezondheid. De deelnemer gaat sporten en leert meer over fit en gezond zijn.

Deelnemers met schulden leren de taal, ontwikkelen digitale vaardigheden en krijgen de handvatten om de eigen administratie te voeren.
LandelijkZelfmeldersOp eigen kosten Nederlands leren en inburgeren.

Wilt u meer weten over de projecten die wij uitvoeren, neem dan contact met ons op.